MENÜ

Altay yönetim kurulundan açıklama

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay'da yönetim kurulu, dün oynanan Çaykur Rizespor-Altay maçının ardından her iki takımın teknik direktörlerinin açıklamalarının, kulüpler arasındaki ilişkilerin bozulmasına yol açmayacağını bildirdi.

Altay yönetim kurulundan açıklama

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Haberin Devamı

"Sadece Çaykur Rizespor ile değil, ülkemizdeki tüm kulüplerle fair play ruhuna uygun ilişkiler kuruyoruz. Bundan da taviz vermeyeceğiz. İki teknik direktörün açıklamalarının, Çaykur Rizespor veya diğer kulüplerle yıllardır kurduğumuz düzeyli ilişkinin bozulmasına neden olacağını düşünmüyoruz. Söylenen sözlerin, gereğinden fazla kelimelerle ifade edildiği düşüncesinden hareketle, herkesin sağduyulu ve fair-play ruhuna uygun bir yaklaşım içerisinde bulunmasını diliyoruz. Kulübümüzün gündemi, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı maç ve içinde bulunduğumuz olumsuz ekonomik koşullardır."

Rize’de dün 2-2 berabere biten karşılaşmanın ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ümit Kayıhan, bir gazetecinin, "Altay Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, maç öncesi sizin birilerini telefonla aradığınızı ima etti. Bu konuda ne diyorsunuz" sorusuna "Coşkun hoca halüsinasyon gören bir hocadır. Bütün Türkiye bunu böyle bilir. O bakımdan çok yanlış. Teknik direktörü yaralayıcı laflar bunlar. Bizim meslektaşlarımız arazındaki imalayıcı konuşmalar. Ümit Kayıhan’ı da onu da herkes tanıyor" diye yanıtlamıştı.

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ