MENÜ

Jaja geliyor Jaja

Forvet arkasında serbest adam olarak oynamasına kesin gözüyle bakılan Sambacı'nın antrenmanlardaki formu dikkat çekiyor. Özel şut çalışmalarına tabi tutulan Jaja'nın Avni Aker'de patlama yapması bekleniyor.

Jaja geliyor Jaja

Trabzonspor’a hücum gücüne büyük katkı yapması hedefiyle transfer edilen ve ilk kez Antalya maçında oynayan Jaja Coelho, Sivasspor randevusuna özel olarak hazırlanıyor... Teknik direktör Şenol Güneş’in forvet arkasında serbest adam olarak oynatmayı planladığı Brezilyalı futbolcunun antrenmanlardaki yüksek form grafiği de dikkat çekiyor. Uzak mesafeli ve etkili şutlarıyla bilinen Sambacı’ya hocasının da bu konuda çok güvendiği edinilen bilgiler arasında. Jaja’yı asıl heyecanlandıran konu ise ilk kez Avni Aker’de taraftarın huzuruna çıkacak olması.

Herkes destek veriyor
Sivasspor mücadelesinde ilk golüyle tribünleri selamlamanın hayalini kuran başarılı futbolcu, teknik heyetin kendisine tanıdığı ilk 11 fırsatını da en iyi şekilde değerlendirip tekrar kulübeye dönmemekte kararlı. Bu arada Bordo-Mavili ekipteki diğer Güney Amerikalı arkadaşları da Jaja’nın en büyük destekçisi durumda.

Haberin Devamı
YORUM YAZ