MENÜ

Mehmet Nas Sivasspor'da!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Manisaspor'da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Nas ile anlaştı.

Mehmet Nas Sivasspor'da!

2010-2011 Sezonuna iyi bir başyangıç yapmak isteyen Sivasspor iç transferde Mehmet Yıldız, Murat Sözgelemez, Hayrettin Yerilikaya, Abdurrahman Dereli ve Sedat Bayrak'la 2'şer yıllık sözleşme imzalamasının ardından, dış transferde de atağa geçti. Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bonservisi elinde bulunan eski öğrencisi Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Nas ile her konuda anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde bir araya gelen taraflar bonservisi elinde olan Nas ile transfer konusunu bitirdi. Anlaşma sonrası Bakkal, "Önümüzdeki sezon futbol severlere iyi bir Sivasspor izletmek istiyoruz. Bunun için yapacağımız taransferlere dikkat ediyoruz. İç transferde kalmasını istediğimiz futbolcular ile sorunsuz olarak anlaştık. Şimdi dış transfere bakıyoruz. Sivasspor formasının hakını verecek futbolcular alarak eski Sivasspor'u yeniden taraftarımıza izletmek istiyoruz." dedi.

Sözleşmesi biten Musa Aydın konusuna da değinen Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Musa iyi bir futbolcu ama önümüzdeki sezon kuracağımız kadroda düşünmüyoruz. Sivasspor'a verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ