MENÜ

Volkan ve Ozan'da son dakika

Bursa'nın yıldızları için gözler başkanda... Demirören, Denizli'nin çok istediği ikiliye Siyah-Beyazlı formayı giydirmek için yarın görüşmelere başlayacak, tüm şartları zorlayacak.

Volkan ve Ozan'da son dakika

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli’nin yeni sezon kadrosunda görmek istediği Volkan Şen ve Ozan İpek için görüşmeler başlıyor. Başkan Yıldırım Demirören, iki oyuncunun transferini konuşmak üzere Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile yarın masaya oturacak. Yurt dışında olduğundan dolayı bu transfer için temaslara geç başlamak zorunda kalan Demirören, yarın yapacağı görüşmede tüm şartları zorlayacak. Siyah-Beyazlılar’ın patronu, Bursaspor’un bırakmak istemediği iki oyuncuya karşılık para artı takasta kullanmak üzere Zapotocny, Fink ve Tabata’yı önerecek.

Haberin Devamı

12. adam onları istiyor
Beşiktaş taraftarları da Volkan Şen ve Ozan İpek’in transfer edilmesini istiyor. Beşiktaş haber sitelerinden haber1903.com’un yaptığı, “Beşiktaş sizce Süper Lig’den hangi yerliyi transfer etmeli?” anketine katılan yaklaşık 16 bin taraftarın, yüzde 60’ı Volkan Şen’i Siyah-Beyazlı forma altında görmek istediğini belirtti. Milli futbolcu 9 binden fazla oy alırken, Antalyasporlu Necati yüzde 8, Ozan İpek de yüzde 7 oy aldı.

YORUM YAZ