MENÜ

...Ve söz savunmanın

İngiliz yıldızın, “Ankara'da hayatım tehlikede” sözlerini değerlendiren Melih Gökçek, “Şimdiye kadar hangi futbolcumuza zor kullanılmış ki, Vassell'e kullanılsın” dedi.

...Ve söz savunmanın

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Vassell’in Başbakan’a yazdığı mektupla ilgili konuştu, “Bunların, onun açıklamaları olduğuna inanmıyorum” dedi. İngilz futbolcunun Türkiye’ye gelmesinden bu yana bazı kişilerin kendisiyle oyuncak gibi oynadığını belirten Gökçek, “Daha önce de, bir otel hikayesi vardı. Onun da tamamen düzmece olduğu bütün delilleriyle birlikte ortaya çıktı. Daha önce Ankaragücü’nde yöneticilik yapan bazı kişiler, Vassell’i yönlendiriyor. Şimdiye kadar kime zor kullanılmış ki, Vassell’e kullanılsın. Böyle bir saçmalığı kabul etmek mümkün değil” diye konuştu. Bu tür olayları kimlerin yaptırdığını çok iyi bildiklerini vurgulayan Gökçek, konuşmasını şöyle tamamladı:

‘Parayı biz ödüyorduk’
“Vassell’in parasının son taksitinin ödenmesi konusunda yönetimin parayı yatırmak istediği gün, avukatı Cem Papilla’nın, “Bir gün geçti, bu parayı yatırmanıza gerek yok. Zaten biz mukaveleyi feshedeceğiz” şeklinde konuşması olmuş. Feshetmek istiyorlarsa biz de oynamak istemeyenin yolu açık olsun diye düşünürüm. Bunlar Ankaragücü düşmanı, hasbelkader yöneticilik yapmış birkaç şahsın uydurduğu laflar.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ