MENÜ

'Uygun' adım Bucaspor'a!

Büyük umutlarla alınmasına karşın yaptığı basit hatalarla gözden düşen Bilica'yı, eski hocası Bülent Uygun'un transfer etmek istediği belirlendi.

'Uygun' adım Bucaspor'a!

Bank Asya Birinci Ligi’ndeki ilk senesinde şampiyonluğa ulaşarak, İzmir’in Süper Lig hasretini dindiren Bucaspor, teknik direktörlüğe Bülent Uygun’u getirdikten sonra büyük bir transfer harekatına girişti. Bu harekatın Fenerbahçe’yi yakından ilgilendiren bir yönü de var. O da, İzmir ekibinin, Kanarya’nın savunma oyuncusu Bilica’ya talip olması. Sivasspor’u çalıştırdığı dönemde gösterdiği yüksek performansla dikkat çekip, Fenerbahçe’ye transfer olan eski öğrencisini yeni takımına almak isteyen Uygun’un, yöneticilerden bu yönde talepte bulunduğu belirlendi. Bucaspor yönetimini düşündüren konu, Bilica’nın, Fenerbahçe’den aldığı para. Bu rakamı kendileri için yüksek bulan Sarı-Lacivertli yöneticilerin, çözüm arayışına girdikleri öğrenildi.

Gözden çabuk düştü

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla Sivasspor’dan transfer edilen Brezilyalı savunmacı, sezon içinde birçok maçta yaptığı basit hataların yanı sıra, Beşiktaş derbisinde neden olduğu penaltıdan sonra beyaz noktayı ayağıyla kazınca gözden düşmüştü. Fenerbahçe Yönetimi, şartların uygun olması durumunda Bilica’yı satmayı düşünüyor.

Cem Dağtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ