MENÜ

"Rijkaard'la çalışmayı kim istemez?"

Fenerbahçe'nin bir numaralı gözdesi Krasic ile Trabzon'un listesindeki ilk isim Pantelic'ten sonra, Cim Bom'un bombası Miroslav Stoch da FANATİK'e konuştu. Slovak hücumcunun mesajı çok net: “Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum. Hangi futbolcu Rijkaard gibi kariyerli bir teknik adamla çalışmak istemez”

"Rijkaard'la çalışmayı kim istemez?"

Devlerin transfer listesindeki yıldızlara bir bir ulaşıp, görüşlerini alan FANATİK, Galatasaray’ın listesindeki 1 numaralı isim Miroslav Stoch’la da konuştu. Fenerbahçe’nin transferinde ısrarcı olduğu Krasic ile Trabzon’un listebaşı yaptığı Pantelic gibi Stoch da Türkiye’ye çok önemli mesajlar yolladı...

‘İstanbul neden olmasın’
Slovak Milli Takımı ile Dünya Kupası’na gitmeye hazırlanan 20 yaşındaki yıldız oyuncu, Avusturya’da transferiyle ilgili çok özel açıklamalar yaptı. Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in önceki gün Klagenfurt’ta Slovaklar’ın Kamerun ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada tribünden izlediği genç oyuncu, Galatasaray’ın kendisiyle ilgilendiğini doğrulayıp, “Şu an kesin bir şey söyleyemem. Ama Galatasaray’ın beni istediğini biliyorum. İstanbul! Neden olmasın?” dedi.

‘Kararım kupa sonrası’
Birçok takım tarafından izlendiğini belirten Stoch şöyle konuştu: “Twente’de kiralık olarak forma giydim. Chelsea’ye dönüp dönmeyeceğimi ya da Hollanda’da da kalıp kalmayacağımı tam olarak bilmiyorum. Şu an Dünya Kupası dışında bir şey düşünmüyoruz. Tarihimizde ilk kez böylesine büyük bir futbol turnuvasına katılmamız doğal olarak bizim için çok önemli. Bu nedenle önceliği milli takıma vermiş durumdayız. Galatasaray büyük bir takım, kadrosunda önemli yıldızlar var. Başlarında Frank Rijkaard gibi büyük bir hoca bulunuyor. Hangi futbolcu böylesine kariyerli bir hocayla çalışmak istemez. Ama bana gelen teklifleri değerlendirip, kupanın ardından kararımı vereceğim.”

‘Menacerim görüşüyor’
Stoch kendisini Kamerun karşısında Sarı-Kırmızılılar adına Adnan Sezgin’in takip ettiğini hatırlattığımızda, “Bunu ben bilemem, tabi ki izlemiş olabilirler. Ancak görüşmelerimi menacerim yürütüyor. Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum” diyerek sözlerine noktayı koydu.

Kaan Bora/FANATİK Çok Özel

Haberin Devamı


STOCH'TAN GÜZEL GOLLER...

YORUM YAZ