MENÜ

Kavlak ve Grella da tamam

Stoch'un işini büyük ölçüde bitiren Sarı-Kırmızılılar, Rapid Wien'den Veli Kavlak ve Blackburn Rovers'dan Grella'yla da imza aşamasına geldi.

Kavlak ve Grella da tamam

Galatasaray’da transfer operasyonu başarıyla sürüyor... Bir yandan Chelsea’nin genç futbolcusu Miroslav Stoch’un işini büyük ölçüde bitiren Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan Vincenzo Grella ve Veli Kavlak trasferlerinde de son aşamaya geldi. Avusturya’ya giderek Stoch’u çıplak gözle izleyen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, asıl hedefi olan Veli Kavlak’la da masaya oturdu. Öncelikle oyuncuyu ikna eden Sezgin, daha sonra da kulübü Rapid Wien’le görüşmelere geçti. Aynı takımdan Yasin Pehlivan’la da ilgilenen Sezgin, imzalar atılmadan Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyor. Genç orta saha oyuncusu Veli’nin Galatasaray forması giymek istemesi de yönetimin elini güçlendiriyor. Ancak Aslan’ın operasyonu bununla sınırlı değil. Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel de Londra cephesinde Stoch dışında bir ismi daha transfer etmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

Tugay Kerimoğlu ikna edecek
Tecrübeli ön libero Vincenzo Grella’dan onay almayı başaran Üstünel, şimdi Blackburn Rovers’a 500 bin Euro’luk bonservis bedelini kabul ettirmeye uğraşıyor. 1 milyon Euro’da direten İngiliz kulübünü ikna etme görevi ise Tugay Kerimoğlu’nun.

YORUM YAZ