MENÜ

Kartal olmasına 4 gün var

Günlerdir Beşiktaş gündemini meşgul eden Quaresma'da sona yaklaşılıyor. Yıldız oyuncunun kulübü İnter'le her konuda anlaşan Kartal, artık Portekizli'nin vereceği kararı bekliyor. Q7'nin cuma günü Siyah-Beyazlılar'a net cevabı vereceği belirtiliyor.

Kartal olmasına 4 gün var

Siyah-Beyazlı taraftarlar Quaresma’yı dört gözle bekliyor, yönetim de ona imza attırmak için elinden geleni yapıyor. Transfer Komitesi Başkanı Serdar Adalı’nın uzun süredir ikna etmeye çalıştığı Portekizli oyuncuda yeni gelişmeler yaşanıyor. Kulübü İnter ile her konuda anlaşma sağlanan ve bonservisi için 4.5 milyon Euro’ya el sıkışılan yıldız futbolcunun transferi bu hafta içinde netlik kazanacak. Q7’nin cuma günü Beşiktaş’a imza atıp, atmayacağı yönünde kesin kararını vereceği öğrenildi. Bu hafta işin biteceğini kaydeden Serdar Adalı, “Bu transferin olumlu ya da olumsuz olarak bitmesini bekliyoruz. Kulüpler arasında bir sorun yok. Ancak futbolcunun kişisel sorunları yüzünden bu iş, bu kadar uzadı. Artık transfer Quaresma’nın ağzından çıkacak kelimeye bağlı. Biz elimizden geleni yaptık. Cuma günü olumsuz yanıt alırsak, görüşmeleri noktalayacağız. Çünkü hocamız kamp dönemine kadar transferin bitirilmesini istiyor” dedi.

Haberin Devamı

Artık gözler Q7’de
İlk başta kariyerine İspanya ya da Portekiz’de devam etmek istediği için daha önce İstanbul’a gelmek istemeyen Q7’nin cuma günü vereceği karar, Siyah-Beyazlı camiada merakla beklenmeye başladı. Beşiktaş’ın ısrarı karşısında İstanbul ve kulüple ilgili olumlu referanslar alan Quaresma’nın geçen süre içinde Kartal’a artık sıcak baktığı öğrenildi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ