MENÜ

"Ümit Özat'a güveniyoruz"

Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, teknik direktörleri Ümit Özat ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"Ümit Özat'a güveniyoruz"

Ankaragücü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, teknik direktörleri Ümit Özat'ın başarılı olacağına inandığını belirterek, "Kayserispor Şota'yı getiriyor kimse sesini çıkarmıyor. Ümit Özat için ise henüz hiç bir icraat yapmamış kişiye yargısız infaz yapmak doğru değil" dedi.

Haberin Devamı

"BİZ ÜMİT ÖZAT'A GÜVENİYORUZ"
"Ümit Özat Türk futbolunun içinden yetişen kendi insanımız. Biz O'na inanıyor ve güveniyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun. Onlarda Ümit Özat'a inansınlar ve güvensinler. Fatih Terim, Samet Aybaba gibi isimler de teknik direktörlük yaşamlarına Ankaragücü'nde başlamadı mı? Kayserispor bugün AZ Alkmaar da yarım dönem çalışan Şota'yı getiriyor. Kimse karşı çıkmıyor. Ümit Özat, Köln'de Daum'un yanında çalıştı. Yine Ankaragücü'nde yardımcı antrenör olarak görev yaptı. Yabancı hayranlığını bırakmak, kendi insanımıza güvenmek zorundayız. Türkiye'ye gelen bir çok yabancı hocanın başarısız olup geri döndüğünü de unutmayalım."

"LİG VE KUPA DA İDDİALI OLACAĞIZ"
Kavlak, başta Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek ve Onursal Başkan Melih Gökçek ile birlikte yeni sezon için şimdiden kolları sıvadıklarını kaydederek lig ve kupada iddalı olacak bir takım yaratmaya çalıştıklarını söyledi. Kavlak, transfer görüşmelerinin tüm hızıyla devam ettiğini, ancak transferi kesinlik kazanmayan hiç bir futbolcunun isminin açıklanmaması için karar aldıklarını vurguladı.

"BİRLİK VE BERABERLİK GEREK"
Kavlak, bir takım çevrelerin tribünleri Ankaragücü yönetimi aleyhine yönlendirmeye çalıştığını, bunun en son örneğinin Fenerbahçe maçında yaşandığını söyledi. Kavlak, Klasspor aracılığıyla bu tür girişimlerin Ankaragücü'ne değil Ankara futboluna zarar vereceğini de kaydederek,"Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerek. Birlikten kuvvet doğar. Ankaragücü'nü layık olduğu yere getirmek için çalışıyoruz. Biz taraftarlarımıza güveniyoruz. Onlarda bize inansınlar" diye konuştu.

YORUM YAZ