MENÜ

"Transferde hata yapmak istemiyoruz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarının planladıkları gibi gittiğini belirterek, "Hata yapma ihtimalimizi asgariye indirmek istiyoruz. Bu nedenle titiz davranıyoruz" dedi.

"Transferde hata yapmak istemiyoruz"

Transferde bir çok isimle görüşen ancak henüz net bir transfere imza atamayan bordo - mavililerde Başkan Sadri Şener duruma el koydu. Şener, transfer çalışmalarının planladıkları gibi gittiğini belirterek, "Henüz resmi transfer sezonun başlamasına da uzun bir süre var. Daha önceden belirlediğimiz isimlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ancak transferde hata yapma ihtimalimizi asgariye indirmek istiyoruz. Bu nedenle de çok titiz davranıyoruz. Kimse merak etmesin Trabzonspor gelecek sezon zirveye oynayacak bir takım kuracaktır" diye konuştu.

Şener, gelecek sezon takımın vereceği zirve mücadelesini izlemek isteyen taraftarların kombine kartlara ilgi göstermesi gerektiğini de vurgulayarak, "Bu sezon bir kupa aldık. Gelecek sezon hem lig, hem kupa, hem de Avrupa'da mücadele edeceğiz. Bunun için tabi iddialı ve bol alternatifli bir kadro kurmamız gerektiğini biliyoruz. Taraftarlarımız bize kombine kartlarla destek verecektir. Gelecek sezon Şenol hocamızla birlikte çok daha umutluyuz ve özlenen şampiyonluğa son vermek istiyoruz" dedi.

TJİKUZU MANİSASPOR YOLUNDA
Trabzonspor'un takımdan göndermeyi düşündüğü Namibyalı futbolcu Razundara Tjikuzu'ya Manisaspor talip oldu. Bordo - mavililerin bonservis bedelinde de kolaylık sağlama sözü vermesiyle bu futbolcunun Ege temsilcisine imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor. Trabzonspor, daha öncede Isaac'i uygun bir bonservis bedeli karşılığında Manisaspor'a vermişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ