MENÜ

"İlginç ve uzun bir yarış olacak"

Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinin sıralama turlarında birinci olan ve yarın pole pozisyonunda başlama fırsatı yakalayan Red Bull Racing'in Avustralyalı pilotu Mark Webber, yarışa başlamak için en iyi noktada olduklarını söyledi.

"İlginç ve uzun bir yarış olacak"

Sıralama turlarının ardından basın mensuplarının önüne çıkan Avustralyalı pilot, bugünkü yarışların kendileri için oldukça zor geçtiğini ifade ederek, "Yarın ilginç ve uzun bir yarış olacak. İyi bir hafta sonu geçirdiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Mark Webber, kullandığı aracın harika olduğunu vurgulayarak, "Ekibimiz çok iyi iş yapıyor. Bütün yarış esnasında her şey çok iyiydi. Şampiyonluk konusunda konuşmak için daha çok erken. Bir iki yarış geçmesini beklemek durumundayız. Yarın da elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Sıralama turlarında ikinci sırada yer alan McLaren Mercedes pilotu İngiliz Lewis Hamilton ise Türkiye’de tekrar yarışmanın çok güzel olduğunu söyledi.

Sıralama turlarının çok iyi olduğunu kaydeden başarılı pilot, "Hava çok güzel. Bugün aracımızla en iyisini elde etmeye çalıştık. Lastikleri değiştirdik ve bir iki ayar yaptık. Red Bull’a yaklaştık. Yarın elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Zor geçecek" diye konuştu.

Webber ve Hamilton’un ardından üçüncü olan Red Bull’un Alman pilotu Sebastian Vettel ise kendisini çok iyi hissettiğini ve dördüncü olmadıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Dördüncü olup Jenson Button’ın arkasında kalmaları halinde işlerin daha zor olacağını vurgulayan genç pilot, bunu engelledikleri için mutlu olduklarını kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ