MENÜ

"Çabuk ol Marquez"

Eski öğrencisiyle telefonda görüşen Rijkaard'ın, “Galatasaray'a gelmek istiyorsan kararını çabuk ver. Barcelona'yla bir an önce görüşmelere başlamamız gerekiyor” dediği öğrenildi.

"Çabuk ol Marquez"

Lucas Neill’ın yerine partner arayan Galatasaray’da alternatifi bol bir liste oluşturulmuştu. Ancak Sarı-Kırmızılılar’ın bu yöndeki ilk hedefi, listenin zirvesinde yer alan Rafael Marquez. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın Şampiyonlar Ligi’nde şampiyon yaptığı kadronun vazgeçilmez stoperi olan Meksikalı futbolcuyu ikna edebilmek adına Hollandalı hocayı devreye sokan yönetim, 47 yaşındaki teknik adamdan olumlu haber gelmesi durumunda Barcelona’yla temasa geçecek. Dünya Kupası’na hazırlanan Meksika Milli Takımı’nın kampında bulunan Marquez ile telefonda görüştüğü öğrenilen Rijkaard’ın, “Galatasaray’a gelmek istiyorsan kararını çabuk ver. Çünkü Barcelona’yla bir an önce görüşmelere başlamamız gerekiyor. Kulüpte büyük bir operasyon var ve transferlerin büyük bölümünün Dünya Kupası’ndan önce bitirilmesi lazım” dediği belirlendi.

Haberin Devamı

15 lig maçına çıktı
İspanyol deviyle 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki oyuncunun ise henüz net bir cevap vermediği ifade edildi. Rafael Marquez, geride kalan sezonda 15 La Liga maçına çıkıp 1 gol atmış, 4 Şampiyonlar Ligi, 3 de Kral Kupası sınavında sahne almıştı.

İŞTE RAFAEL MARQUEZ

YORUM YAZ