MENÜ

Bütçe onaylandı!

Fenerbahçe Kulübü'nün yıllık olağan mali genel kurul toplantısında, 2010 yılı için hazırlanan 345 milyon liralık bütçe kabul edildi.

Bütçe onaylandı!

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilen toplantıda, kongre üyelerinin oyuna sunulan bütçe tasarısı oy çokluğu ile kabul edildi.

Bütçenin kabul edilmesinin ardından yönetim kurulunun ve tüzüğün 19. maddesi gereğince profesyonel futbol şubesi hesaplarının ve denetleme kurulunun ibrası için oylama yapılırken, iki kurul ve bir şube oy çokluğu ile ibra edildi.

Yapılan oylamalar sonucunda, Futbol Federasyonu delegeleri ile diğer özerk federasyonların genel kurul delegelerinin seçimi, stadın bitişiğinde yapılması planlanan Kenan Evren Lisesi ve Ataşehir’deki "Fenerbahçe Salon" projeleriyle ilgili görüşme ve görüşmeler sonunda ortaya çıkacak modellerin yapılacak genel kurula sunulması ve projeler oluşturma konusunda yönetim kuruluna yetki verildi.

Fenerbahçe Üniversitesi için kulübün kurucusu olduğu Fenerbahçe Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na, yasanın öngördüğü maddi varlığın kulüp tarafından sağlanması ya da bağışlanması konusundaki oylamanın ardından da Düzce Topuk Yaylası’nda ve Şile yolu Sazakçeşme mevkisinde kulübe tahsis edilen taşınmazlarla ilgili olarak her türlü proje uygulama, inşaat yapma, yaptırma ve bunlar için gerekli finansmanı temin etmek gibi hususlarda yapılan oylamalarla yönetime yetki verildi.

Toplantı, kulüp için gerekli görülen her türlü gayrimenkul yatırımlarının yapılması için, satın alma, kiraya verme, intifa, irtifak gibi her türlü ayni hak tesisi, uzun ya da kısa dönemli kiralama gibi konularda yönetim kuruluna yetki veren oylama ve disiplin kurulu kararı ile hakkında 2 yıl geçici ihraç cezası verilen İzak Halet’in bu kararın kaldırılması için tüzüğün 67. maddesi uyarınca yapmış bulunduğu başvurunun görüşülmesinin ardından tamamlandı.

İzak Halet’in 2 yıllık geçici ihraç kararı onaylanırken, mali genel kurul toplantısı sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ