MENÜ

Yanal'dan ders almak istemiyoruz

Pro-Lisans'ın ikinci ayağı öncesi büyük kriz... Antalya'da 3-15 Haziran'da yapılacak olan kursta kendilerine Ersun Yanal'ın ders vereceğini öğrenen teknik adamlar isyan çıkardı: “O varsa biz yokuz”

Yanal'dan ders almak istemiyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Pro-lisans seminerinin ikinci ayağı öncesi şok gelişmeler yaşanıyor. Antalya’da 3-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kursta, Ersun Yanal’ın teknik direktörlere ders vereceğinin açıklanması ortalığı karıştırdı. Federasyonda futbol genel direktörlüğü görevine getirilen Yanal’ın kendilerine ders vermesini istemeyen yerli hocalar isyan çıkardı. Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in yurt dışından dönmesini bekleyen birçok teknik adam, Yanal’ın organizasyonun dışında bırakılmasını isteyecek.

Haberin Devamı

Özgener’i bekliyorlar
Özgener’in bu talebe olumsuz yanıt vermesi halinde ise teknik adamların çoğunun bu seminere katılmama kararı alacağı öğrenildi. Belek’teki Kempinski Otel’de yapılacak olan seminerde teknik direktörlere taktik, pedagoji, futbolun genel kuralları hakkında uygulamalı test ve eğitim verilecek. Daha önce ocak ayında yine Belek’te toplanan teknik direktörler, 10 gün boyunca UEFA’nın belirlediği ileri düzey teknik ve taktik çalışmaların eğitimini almıştı.

YORUM YAZ