MENÜ

Şov başladı

F1'in Türkiye ayağında gaza basıldı. İstanbul Park'ta antrenman turlarıyla start alan Türkiye Grand Prix'sinde en yüksek hıza geçen yılın şampiyonu Button ulaştı.

Şov başladı

Dünyanın 1 numaralı motorsporları organizasyon Formula 1’in, bu sezonki 7. ayağına ev sahipliği yapan Türkiye Grand Prix’si dün yapılan antrenman turları ile resmen başladı. İstanbul Park’taki büyük heyecan öncesinde geçen yıl ülkemizde Brawn GP takımıyla zirvenin sahibi olan Jenson Button, yeni takımı McLaren Mercedes’le günün en hızlı derecesine imzasını attı.

Lider Vettel üçüncü
Geçen yılki yarışta İstanbul Park’ta birincilik kürsüsüne çıkan Button, ilk antrenman turunda 312 kilometre hıza ulaşırken, ikinci antrenman turlarında ise yaptığı 1.28.280’lik derecesiyle günün en hızlısı oldu. Bu arada pilotlar klasmanında ilk iki sırada yer alan Red Bull Racing pilotlarından Mark Webber ikinci, Sebastian Vettel ise üçüncü oldu.

Massa yine kayıplarda
Red Bull ile aradaki puanları kapatmaya çalışan Ferrari de Fernando Alonso 5. sırada yer alırken, yoklar oynayan Felipe Massa ise ikinci antrenman turunu 10.sırada tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ