MENÜ

Quaresma bitti bitiyor

Haber Çizme'den geldi... İtalyan basını Beşiktaş ile İnter'in, Q7 için her konuda anlaşmaya vardığını, Portekizli futbolcunun da Kara Kartal'a çok sıcak baktığını yazdı.

Quaresma bitti bitiyor

Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma tek gündem maddesi var: Ricardo Quaresma... Siyah-Beyazlılar’ın dört gözle beklediği haber, İtalya’dan geldi. İtalyan basını, Beşiktaş ile İnter kulübünün, Portekizli futbolcu için anlaşmaya vardığını yazdı. İtalyanlar, Beşiktaş’ın İnter’e 8 milyon Euro ödeyeceğini yazdı. Haberde ayrıca şu ifade de kullanıldı: İnter’de mutsuz olan Quaresma, sezon başında Genoa’ya gitmeyi reddetmişti. Ancak Beşiktaş’ın teklif ettiği 3 milyon Euro, Portekizli’yi cezbediyor. Transferin resmiyete dökülmesi an meselesi...

Haberin Devamı

Adalı da haberi doğruladı
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı da transferdeki son durumu FANATİK’e açıkladı. Adalı, “İki kulüp arasında sorun yok. Ancak Mourinho’nun ayrılmasıyla birlikte oyuncunun fikirlerinde de bir takım değişiklikler oldu. Önümüzdeki hafta konunun netleşmesini bekliyoruz. Pazartesi gününden sonra transferde son aşamaya gelinecek. Biz tüm imkanları seferber ettik. Bizim dışımızdaki gelişmeleri beklemekten başka yapacak bir şey yok. Bu transfer haftaya öyle ya da böyle sonuçlanacaktır” dedi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ