MENÜ

Fener'e git Krasic

Rade Zalad; Fenerbahçe-Krasic flörtünü FANATİK'e anlattı: “Krasic kampın başında bana gelip 'Fenerbahçe benimle çok ciddi ilgileniyor. Nasıl bir yer' diye sordu. Yanıtım netti: Ne İtalya ne de İngiltere'de bu sıcaklığı bulamazsın. Hiç tereddüt etme, git...

Fener'e git Krasic

Türk futbolseverler onu Beşiktaş, Eskişehirspor ve Ankaragücü’nden tanıyor. O ise şu anda Sırp Milli Takımı’nda kaleci antrenörü olarak görev yapıyor. Rade Zalad’dan bahsediyoruz. Avusturya’da buluştuğumuz Zalad’a ‘Fenerbahçe-Milos Krasic’ flörtünü sorduk. şimdi sözü, uzun süredir Krasic’le birlikte olan Zalad’a bırakıyoruz:

Haberin Devamı

İstanbul’da yaşamak başka bir şey
“Kampın ilk günleriydi. Krasic yanıma gelerek, ‘Fenerbahçe benimle çok ciddi olarak ilgileniyor. Nasıl bir yer’ diye sordu. Ben de ona bu konuda hiç tereddüt etmeden Türkiye’ye, Fenerbahçe’ye gidebileceğini söyledim. Ona Türk insanının bize çok daha yakın olduğundan bahsettim. İtalya ya da İngiltere’de aynı sıcaklığı bulamayacağını, İstanbul’da yaşamanın çok başka bir şey olduğunu ifade ettim.

Hem şaşırdı hem de Fener’e ısındı
Bu sözlerim karşısında biraz şaşırdı, fakat görüşmenin ardından Fenerbahçe’ye transferine daha sıcak bakmaya başladı. Milos şu anda Avrupa’nın en iyi 10 futbolcusu arasında. Bizim de Dünya Kupası’ndaki en büyük silahlarımızdan biri. Eğer Fenerbahçe onu transfer edebilirse, gerçekten çok büyük bir iş yapar. Hem ayağına çok hakim hem de hızlı. Sahaya baktığınızda 22 oyuncu arasında gözünüze ilk o çarpar."

Haberin Devamı

KRASIC'TEN MÜKEMMEL BİR GOL

Kaan Bora / Fanatik Çok Özel

YORUM YAZ