MENÜ

Cim Bom'dan Stoch atağı

Haldun Üstünel, Slovak oyuncu için Chelsea'ye 3 milyon Euro, Avustralyalı Grella için ise Blackburn'e 500 bin Euro bonservis bedeli önerdi. Cim Bom Adanasporlu Ersan ve Okan için de bastırıyor.

Cim Bom'dan Stoch atağı

Transfer çalışmaları için Londra’da bulunan Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Miroslav Stoch ve Vincenzo Grella için hemen harekete geçti. Daha önceki girişimlere ilave olarak, bu kez kulüplerine bonservis tekliflerini resmi olarak ileten Üstünel, Sarı-Kırmızılı taraftarlara çok kısa bir süre sonra müjdeli haber vermeyi umuyor. Galatasaray’ın kazandırdığı dünya yıldızları nedeniyle ‘Transfer Sibihbazı’ olarak nitelendirilen genç yönetici, 20 yaşındaki Stoch için Chelsea’ye 3 milyon, Grella için ise Blackburn’e 500 bin Euro bonservis bedeli önerdi. Slovakya Milli Takımı forması da giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusu Stoch’u mutlaka almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, gerekirse 4 milyon Euro’ya kadar çıkacak. İngiliz kulübünün istediği para ise, 5 milyon Euro... Grella için önerilen bedelin düşük tutulmasının nedenide, Avustralyalı defansif orta saha oyuncusunun 1 yıl sonra serbest kalacak olması... Ayrıca Blackburn’de fazla forma şansı bulamaması da, bu oyuncunun Galatasaray’a gelme şansını yükseltiyor. Üstünel, listelerinde daha başka isimlerin de olduğunu, bunlar için de temasların sürdüğünü söyledi.

Bank Asya’ya ilgi sürüyor
Yurt içinde de atağını sürdüren Galatasaray’ın, Bank Asya takımlarına olan ilgisi de sürüyor. Cim Bom’un, Bucaspor’dan Mehmet Batdal ile Altay’dan Musa Çağıran’dan sonra, Adanaspor’dan Ersan Gülüm ve Okan Salmaz için de bastırdığı belirtiliyor.

Raşit Altun

Haberin Devamı
YORUM YAZ