MENÜ

Potada devrim!

Basketbol takımları da futboldaki gibi kulüpler birliği kurmaya karar verdi.

Potada devrim!

Özellikle Süper Lig takımlarının içinde bulunduğu Kulüpler Birliği Vakfı oluşumu basketbol takımlarına da örnek oldu.

Beko Basketbol Ligi’nde yer alan takımlar, basketbolun marka değerini yükseltmek ve kulüplerin menfaatlerini gözetmek adına Kulüpler Birliği’ni kurmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bu konuda çalışmalar yapan Beşiktaş Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Hasan Bozkurter, basketbolun Türkiye’de marka değerini yükseltmek için Kulüpler Birliği’ni kuracaklarını söyledi.

Bozkurter, yaptığı açıklamada, basketbolun marka değerini yükseltmek adına bu yönde girişimlerde bulunduklarını belirterek, "Kulüpler arasındaki birlik, dayanışma ve işbirliğini arttırmak, Basketbol Federasyonu ile kulüp ilişkilerini daha sağlıklı olmasını sağlamak, kulüplerin menfaatlerini korumak adına ve gelecek sezon gerçekleştirilecek yayın ihalesinde kulüplerimizin menfaatlerinin daha iyi olması için artık futboldaki gibi Kulüpler Birliği’nin kurulmasına ihtiyaç var. Yakın bir zamanda bu birliği kuracağız" dedi.

Hasan Bozkurter, şu ana kadar Mersin Büyükşehir Belediyesi, Galatasaray, Erdemir, Bornova Belediyesi, Pınar Karşıyaka, Efes Pilsenli ve diğer kulüplerin yöneticileriyle görüştüklerini ve görüşmelerin olumlu geçtiğini dile getirdi.

Öncelikle kulüp yöneticileriyle istişare yaptıklarını kaydeden Bozkurter, "Detaylarına sonra bakacağız. Futbolda nasıl marka değeri arttırıldıysa bizim de bu yönde çalışmalar yapmamız gerekiyor. Geç kalınmış bir birlik. Ama bu birliğin faaliyete geçmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ