MENÜ

Kale gibi sağlam

Lugano-Bilica'nın birlikte görev yaptığı maçlarda 12 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alan Fenerbahçe, ikilinin ayrıldığı 11 maçın 5'ini kaybetti.

Kale gibi sağlam

Her maçta gol atmasına karşın, bir dönem, savunmadaki basit hatalar sonucu yediği goller yüzünden umulmadık puanlar kaybeden Fenerbahçe, son 5 müsabakada kalesini gole kapattı. Çünkü uzun bir ayrılıktan sonra Lugano-Bilica tekrar birlikte oynamaya başladı. İlk kez ligin 3. haftasında yan yana oynamaya başlayan Lugano ve Bilica, çok kısa sürede uyum sağlamış ve Fenerbahçe’nin başarılı sonuçlar almasında etkili olmuştu. Öyle ki, onların birlikte görev yaptığı 15 karşılaşmadan 12 galibiyet çıkaran Kanarya, 2 beraberlik ve sadece 1 yenilgi aldı. Tek yenilgi de 15. haftada Eskişehir deplasmanında geldi. Fenerbahçe, bu ikilinin görev yaptığı 8 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı. Lugano veya Bilica’dan birinin olmadığı maçlarda ise Sarı-Lacivertli ekip tepetaklak aşağı gitti.

Lugano’suz 3 yenilgi

Bu ikilinin ayrıldığı 11 karşılaşmanın sadece 4’ünü kazanan Fenerbahçe, 2 beraberlik ve tam 5 mağlubiyet aldı. Lugano’nun forma giymediği 7 müsabakanın 3’ünü kazanırken, 1’inde berabere kalan, 3’ünde yenilen Kanarya, Bilica’sız çıktığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Onların yeniden birlikte oynamaya başlamasıyla birlikte Fenerbahçe de kalesini gole kapatıp, şampiyonluk konusunda umutlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ