MENÜ

Eksiksiz maçı yok

Kadrosu genişledi ama dertler de çoğaldı. Trabzon'da Ömer ve Gabriç'in cezası ve sakat oyuncular Beşiktaş maçı öncesinde Güneş'i zorlayacak.

Eksiksiz maçı yok

Trabzonspor’da son dönemde yapılan transferlerle kadro bir hayli genişledi ama sürekli olarak sakatlık ve ceza probleminin ortaya çıkması, teknik direktör Şenol Güneş’e bu rahatlığı yaşatmıyor. Kulübesini de hazır tutmak için çabalayan ve rotasyona da sıcak bakan Bordo-Mavililer’in deneyimli çalıştırıcısı, sadece zorunlu değişikliklere gidebiliyor. Buna bir örnek de Süper Lig’deki 29. hafta sınavında tekrarlanacak. Çünkü zorlu İstanbul randevusu öncesinde Trabzonspor’da hem cezalılar hem de sakatlar mevcut. Önceki gün Engin ve Serkan Balcı’nın yerine ilk 11’de oynama fırsatı bulan Ömer Aysan ile Gabriç, gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. As takımı zorlayan, yedek olduklarında ise çok önemli alternatifler olarak kabul gören ikilinin yokluğu Güneş’i zorlayacak etkenlerin başında geliyor.

Sakatların Ankara sevinci
İki cezalının yanı sıra Serkan, Ferhat ve Egemen’in de sakatlığı bulunuyor. Ancak haftanın bay geçilecek olması bu sakatların durumunun düzelmesi için iyi bir fırsat. Tedavileri süren üçlü hakkında sürekli olarak sağlık kurulu teknik heyeti bilgilendirecek ve Güneş de planlarını bu yönde düzenleyecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ