MENÜ

Aslan'da kritik gün

Polat ve kurmayları bugün mazbatayı alacak, devir teslim töreninin hemen ardından en kritik toplantı başlayacak. Yönetim, takımdaki kötü gidişatı, hocanın durumunu ve olası transferleri masaya yatıracak.

Aslan'da kritik gün

Galatasaray’da kollar sıvanıyor... Cumartesi günü Adnan Öztürk’ü geride bırakıp kongreyi kazanan Adnan Polat, Sarı-Kırmızılı kulüpteki üst üste ikinci başkanlık dönemine bugün resmen başlayacak. Başkan ve kurmayları saat 13.00’te Mecidiyeköy’deki kulüp binasında mazbatayı alacak ve devir teslim töreni gerçekleşecek. İşte bu törenin ardından, asıl işlere geçilecek. Polat ve yeni ekibi, binadan ayrılmayarak ilk Yönetim Kurulu toplantısını düzenleyecek. Bu toplantının hayli hararetli geçmesi bekleniyor. Çünkü gündem oldukça yoğun; ayrıca ilk toplantı olduğu için tüm yöneticiler kendi fikirlerini beyan edecekler.

Yol haritası çizilecek
Takımdaki kötü gidişat, bazı futbolcuların vasat performansları, Rijkaard’ın durumu, Abdullah Avcı seçeneği gibi konuların yanı sıra gelecek sezonun olası transferleri de masaya yatırılacak. Gönderilecek isimler ve takviye yapılacak bölgeler, buradaki konuşmanın ardından kaba hatlarıyla belirlenecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ