MENÜ

Volkan Demirel klasiği

Milli eldiven, üst düzey performans gösterdiği bir maça daha ilginç hareketleriyle damga vurdu. Son dakikada Keita'nın vuruşunu poposuyla kurtaran Volkan'a tepki yağıyor

Volkan Demirel klasiği

Volkan Demirel, bir derbiye daha damgasını vurdu; hem performansı hem de ilginç hareketleriyle... Karşılaşmanın son anlarında Keita’nın vuruşunu poposuyla kurtarmayı tercih eden milli eldivene sadece Galatasaraylılar değil, Fenerbahçeliler de büyük tepki gösterdi. Daha önce dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olduğunu söyleyen Volkan hakkında 90 dakikanın ardından internet siteleri ve forumlarda yapılan yorumlardan öne çıkanı şu şekildeydi: “Dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olup olmadığını bilmiyorum ama dünyanın en terbiyesiz 10 kalecisinden biri olduğu kesin.” Bu hareket, Volkan’ın ilk vukuatı değil. Daha önce Galatasaray tribünlerine bacak arasını göstermiş, saha içinde Lincoln’ü kovalamış, EURO 2008’deki Çek Cumhuriyeti maçında Koller’i devirerek oyundan atılmış ve daha birçok skandala imza atmıştı.

‘Kaleci adam, yalnız adamdır’
Deneyimli kaleci maç sonunda yaptığı açıklamada ise hatalı gol yiyen Leo Franco’ya destek çıkarak, “Kaleci adam, yalnız adamdır. Aynı şey benim de başıma gelebilirdi. Franco iyi bir kaleci” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ