MENÜ

Toraman'la 3 yıl daha

Beşiktaş Yönetimi, ikinci kaptan İbrahim Toraman ile kesin anlaşmaya vardı. Yıllık 3 milyon TL alacağı belirtilen tecrübeli oyuncuyla önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacak.

Toraman'la 3 yıl daha

Süper Lig’de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş’ta, gelecek yıla yönelik transfer çalışmaları da sürdürülüyor. Yönetimin, 15 gün önce prensip olarak yeniden anlaşmaya vardığı İbrahim Toraman’la her konuda kesin el sıkıştığı belirtildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ikinci kaptanın, yıllık 3 milyon TL karşılığında “Evet” dediği ifade edildi.

Siyah-Beyazlı ekibin basın sözcüsü Mete Düren, İbrahim Toraman’ın alacağı ücret hakkında görüş bildirmezken, anlaşmanın 3 yıllık olduğunu söyledi. Artık Türk futbolcularla TL üzerinden sözleşme imzalayacaklarını vurgulayan Düren, İbrahim Toraman’ın yanı sıra, mukavelesi uzatılacak isimlerle, önümüzdeki günlerde medya önünde imza töreni yapılacağını söyledi.

‘Üzerimden büyük yük kalktı’
Kulübüyle yeniden anlaşarak yuvada kalan İbrahim Toraman’ın da yakın çevresine, “Üzerimden büyük bir yük kalktı. Beşiktaş’a daha uzun yıllar hizmet edeceğim için çok mutluyum. Bu sezon şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz” dediği belirtildi.

Toraman’ın Beşiktaş kariyeri

Haberin Devamı

Maç Dakika Gol Asist Sarı Kırmızı
Süper Lig 158 13783 11 6 24 7
Türkiye Kupası 29 2296 - - 6 -
Resmi Kupalar 2 180 - - 1 -
Avrupa Kupası 28 2437 3 - 2 -
Toplam 217 18696 14 6 33 7

YORUM YAZ