MENÜ

St. Pauli'de Deniz Naki şov! 2-0

Almanya Bundesliga 2 takımlarından St. Pauli'de forma giyen Türk oyuncu Deniz Naki, takımının Hansa Rostock'u 2-0 yendiği bir gol atarak galibiyette önemli rol oynadı. Bundesliga 2'de zirve mücadelesi veren St. Pauli, aldığı bu kritik galibiyetle 2. sıradaki yerini korudu.

St. Pauli'de Deniz Naki şov! 2-0

Hamburg şehrinin takımlarından biri olan Kahverengi-Beyazlı takım, 7 hafta sonra bitecek ligi 2. sırada tamamlarsa Almnanya Bundesliga 1'e doğrudan yükselecek.

Haberin Devamı

St. Pauli'nin yıldızlarından biri olan 1989 doğumlu Deniz Naki, forvet hattında görev yapıyor. Babası Tuncelili, annesi Erzincanlı olan ve Köln kenti yakınlarındaki Düren kentinde doğan genç futbolcu, St. Pauli'den önce 6 yıl boyunca Bayer Leverkusen'de top koşturmuştu.

Almanya U-21 Milli Takımı'nda da oynayan Naki, Şubat ayında yaptığı açıklamada Türk Milli Takımı'nda oynamak istediğini belirtmişti.

Deniz Naki, Ligin ilk yarısında oynanan ve St. Pauli'nin, Hansa Rostock'u yine 2-0 yendiği maçta takımının 2. golünü kaydetmişti. Genç oyuncu, golünü attıktan sonra rakip taraftarlara el hareketi yapmış ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB) tarafından 3 maç oynamama cezası almıştı.


İŞTE DENİZ'İN HANSA ROSTOCK'A ATTIĞI GOL

YORUM YAZ