MENÜ

"Kuranyi affedilsin!"

FIFA İcra Komitesi üyesi ve Bayern Münih Kulübü Onursal Başkanı Franz Beckenbauer, milli takım teknik direktörü Joachim Löw'den, golcü oyuncu Kevin Kuranyi'yi affetmesini istedi.

"Kuranyi affedilsin!"

Beckenbauer, Bild gazetesinde yayımlanan köşe yazısında, Almanya Milli Takımı’nın, sorun yaşayan bireyler arasındaki ilişkilerden etkilenmemesi gerektiğini belirtti ve Kuranyi’nin tekrar milli takıma çağrılması çağrısında bulundu.

Yazısında, "Milli takım hepimizin. Dünya Kupası’nı 4. kez kazanmak istiyoruz. Bunun için, Kuranyi dahil tüm üst düzey oyunculara ihtiyacımız var" ifadesini kullanan Beckenbauer, bir futbolcuya ömür boyu milli takım yasağı getirilmesinin doğru olmadığını kaydetti.

Beckenbauer, Kuranyi’nin, şu an için Almanya’nın en iyi golcüsü olduğunu ve federasyon yetkililerinin, Löw ile masaya oturarak duruma çözüm bulmaları gerektiğini belirtti.

Kuranyi, Rusya ile 2008 yılında yapılan maçta yedek soyunmasına sinirlenerek devre arasında stadyumu terk etmiş ve teknik direktör Löw, milli takımı çalıştırdığı sürece bu futbolcuyu kadroya çağırmayacağını açıklamıştı.
Bundesliga ekiplerinden Schalke’de forma giyen Kuranyi, bu sezon 17 gol attı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ