MENÜ

Franco'yu bitiren gol!

Sezon başından beri eleştirilen Arjantinli, Selçuk'un kolay şutunu içeri alınca, son 20 dakikada hep ıslıklandı. Florya'da da tepkiyle karşılaşan Franco'nun bileti kesildi.

Franco'yu bitiren gol!

Leo Franco, Galatasaray’a transfer olduğu günden bu yana bir türlü güven vermiyordu. Yaptığı kritik hatalarla zaman zaman dikkatleri üzerine çeken Arjantinli kaleci dünkü kritik derbide Cim Bom’un en zayıf halkası oldu. Sezon başında Atletico Madrid’den büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli file bekçisi maçın 70. dakikasında Selçuk’un yaklaşık 35 metreden kaleye gönderdiği kolay topta çok önemli bir hata yaparak golün yenmesinde baş aktör oldu. Arjantinli, bu golün ardından tribünlerin büyük tepkisini çekti. Leo Franco’yu protesto eden taraftarlar, bu oyuncuyu topun her geldiği anda ıslıkladılar. Maç sonunda da Florya’ya giden öfkeli taraftarların hedefinde kaleci vardı. Sarı-Kırmızılılar, “Go home Leo (Evine dön)” diye bağırdılar.

Sadece 51 km!
Selçuk’un golünde topun sadece 51 km hızla kaleye gittiği ortaya çıktı. Elektronik ortamda yapılan ölçümde de mesafenin tam 35 metre olduğu belirlendi.

Haberin Devamı



Sezon sonunda yolcu...
Galatasaray Yönetimi de Leo Franco’nun kötü performansı karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı. İkinci Başkan Mehmet Helvacı, “Galatasaray kalecisi, böyle bir gol yememeliydi” ifadesini kullandı. Hiçbir maçta takımını kurtaran adam olarak öne çıkmayı başaramayan Franco’nun, derbiyle birlikte biletinin kesildiği ve gönderilmesine kesin gözüyle bakıldığı belirlendi.

YORUM YAZ