MENÜ

Eyvah!

Beşiktaş kritik bir virajı geçti, Eskişehir'i devirdi. Ancak sakatlanıp, oyundan çıkan Ferrari'den gelen haberler tüm moralleri bozdu: İtalyan yıldız 1 ay yok!

Eyvah!

2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyetle ayrılan Beşiktaş, Matteo Ferrari’den gelen haberle şoka girdi. Siyah-Beyazlılar’ın İtalyan yıldızının adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildiği ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi. Bu kötü haber sonrasında Kara Kartal’da moraller bozulurken, Ferrari’nin tedavisine ara verilmeden başlandı. Ankaragücü maçında oynaması imkansız olan deneyimli savunma oyuncusu, 30. haftadaki Fenerbahçe derbisinde görev yapmak istiyor.

Toraman görev başına
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, Ferrari’nin yokluğunda savunmada İbrahim Toraman’a görev vereceği öğrenildi. Eskişehirspor mücadelesinde Ferrari’nin boşluğunu başarılı bir şekilde dolduran Toraman, geçen sezonki kritik maçlarda da Sivok’la birlikte defansın ortasında oynamıştı. Bu arada hafif sakatlığı bulunan Rüştü ve Tello’nun da tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ