MENÜ

"Bursa hızla geldiğimizi görecek"

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaptanı Alex de Souza, Galatasaray karşısında aldıkları galibiyetin şampiyonluk yarışında çok önemli olduğunu söyledi.

"Bursa hızla geldiğimizi görecek"

Alex, maçtan sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Galatasaray’a karşı iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Saha içerisinde çok olumlu görüntüler sergiledik. Hocamızın istediklerini yaptık. Rakibimize saygı duymanın yanında güçlerini de biliyorduk. Maçı kontrol etmemiz gereken zamanlarda kontrol ettik. Oynamamız gereken zaman da oynadık. Sonuç olarak kazanarak dönüyoruz. Artık Bursaspor dikiz aynasına baktığında hızlı bir biçimde bizim geldiğimizi görecek. Umarım bundan sonra yolumuza iyi şekilde devam ederiz" diye konuştu.

Brezilyalı yıldız, karşılaşmadan sonra Hollanda Milli Takımı’nın efsane oyuncusu Marco Van Basten’in kendisine yönelik övgü dolu sözlerinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bu gece benim için unutulmaz bir gece olacak. Böyle sıkıntılı zamanlarda hem ben hem de takımım hep olumsuz yorumlarla karşılaşıyoruz. Bu olumsuz yorumlardan sonra dünya futbolunun önde gelen isimlerinden birisi olan Van Basten’den bunları duymak benim için çok önemli" değerlendirmesini yaptı. Marco Van Basten, Brezilyalı futbolcunun taktiğini ve saha içindeki mücadelesini beğendiğini söylemişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ