MENÜ

11. zafer gecesi

Eskişehir'e ligdeki son 10 maçta puan şansı bile tanımayan Kara Kartal, dün gece 11. galibiyetini aldı. Denizli'nin öğrencileri ilk kez geriye düştüğü bir maçı kazandı.

11. zafer gecesi

Beşiktaş, tarihi bir galibiyet alıp, şampiyonluk umutlarını önümüzdeki haftalara taşıdı. Eskişehir’e karşı 2-0 geriye düşen Siyah-Beyazlılar, 90 dakika sonunda skor tabelasına 3-2 yazdırmayı başardı.

Es Es’le oynadığı son 10 lig maçında da galip gelen Kara Kartal, dünkü zaferle rakibi karşısındaki galibiyet serisini 11’e çıkarmayı başardı. İnönü’de nefes kesen mücadelenin her iki taraf adına başka bir özelliği daha vardı. Bu sezon ligde 6 kez geriye düşüp, bu maçların hiçbirini çeviremeyen Mustafa Denizli ve ekibi, dün gece bu sevinci ilk kez yaşadı. Siyah-Beyazlılar daha önceki 6 maçın 4’ünde sahayı puansız terkederken, İnönü’deki Galatasaray ve geçen haftaki Kasımpaşa maçlarında 1’er puan alabilmişti. Rıza Çalımbay’ın öğrencileri ise bu sezon öne geçtiği hiçbir maçı kaybetmemişti. Es Es dün gece bu talihsizliği yaşarken, yenilmezlik serisine de son noktayı koydu. Son 7 haftada 5 galibiyet 2 beraberlik alan Kırmızı-Siyahlılar, en son 19. haftada Bursa’ya 3-1’lik skorla kaybetmişti. Eskişehir’i yenip, zirveye tutunmayı başaran Beşiktaş, ligdeki yenilmezlik serisini de yedi maça çıkardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ