MENÜ

Fedakar kaptan!

Galatasaray'da kaptan Arda Turan, sakatlığına rağmen derbide takımını yalnız bırakmıyor. Yıldız futbolcunun bugünkü maçta ilk 18'de yer alacağı haberi, Aslan'da moralleri yükseltti.

Fedakar kaptan!

Büyük bir heyecana sahne olması beklenen Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşması öncesi Sarı-Kırmızılılar’da en çok merak edilen soruların başında kaptan Arda Turan’ın son durumu geliyor... Önceki gün takımla birlikte çalışmaların ilk 10 dakika ve son yarım saatine katılan Arda Turan’ın, dün yapılan idmanda da yer alması, başta teknik heyet olmak üzere herkesin yüzünü güldürdü. Fenerbahçe ile sezonun en kritik maçlarından birini oynayacak olan Galatasaray’da bugün ne olursa olsun sahada olmak istediğini belirten Arda için sağlık ekibinin tüm imkanlarını seferber ettiği bildirildi. Ağrıları sebebiyle tedavisine iğne ile devam edilen kaptan Arda’nın, zorlu mücadelede ilk 18’de yer alacağı öğrenildi.

Skora göre Milan Baros...
Önceki gün, “Arda’nın en azından Fenerbahçe önünde ilk 18’de yer almasını çok isterim” diyen Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard’ın, derbi öncesi aldığı bu sevindirici haberin ardından planlarında bazı değişiklikler yaptığı bildirildi. Arda’yı maçın gidişatına göre kullanmak isteyen Rijkaard’ın, gerekmedikçe deneyimli oyuncusunu kenarda tutacağı ancak aksi bir durumda ikinci devre sahaya süreceği ifade edildi. Frank Rijkaard’ın bu düşüncesinin, yaşadığı uzun süreli sakatlığı yeni yeni atlatan ve eski formunu bulmaya çalışan Milan Baros için de uygulayacağı öğrenildi. Skora göre Çek golcünün de, ikinci yarı şans bulma ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Tedavisi sürüyor
Belindeki ağrıları sebebiyle bir süredir takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren, ancak ne olursa olsun Fenerbahçe maçında oynamak istediğini söyleyen Arda’nıntedavisi devam ediyor...

Sakatlık raporu
Fenerbahçe ile yapılacak mücadele öncesi Galatasaray’ın bu sezon başına oldukça sorun açan sakatlık sorunu, bu kez kısmen çok daha umut verici. Sarı-Lacivertliler’le yapılacak karşılaşmada sadece Avustralyalı yıldız futbolcu Harry Kewell’ın sakatlığının sürdüğü ifade edildi. Sağlık ekibinden gelen haberlere göre Harry Kewell’ın, dün de tedavisine devam edildiği son antrenmanda salonda ve sahada takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi. Kewell’ın derbide oynaması zor gözükürken Arda Turan’dan gelen sevindirici haberin yanı sıra orta sahanın en önemli isimlerinden biri olan Mehmet Topal’ın da durumu iyi... Milli futbolcunun derbi maçına tam olarak hazır olduğu ve hiçbir sorununun bulunmadığı belirtildi.

Raşit Altun

Haberin Devamı

YORUM YAZ