MENÜ

.. Ve Emre ilk 11'de!

Sol arka adalesinde küçük bir yırtık bulunan yıldız oyuncunun derbiye yetişmesi kesinleşti. Emre'yi 11'e koyan Daum, dizilişini de 4-1-4-1 olarak belirledi.

.. Ve Emre ilk 11'de!

Derbiye sayılı saatler kala Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu sevinci yaşanıyor. Manisaspor kupa maçının ilk yarısında sakatlanan ve sol arka adalesinde küçük bir yırtık belirlenen yıldız oyuncunun Ali Sami Yen’de forma giymesi kesinleşti. Sakatlandığı ilk anda derbide oynamasının imkansız olduğu söylenmesine karşın, her geçen gün olumlu gelişmeler gösteren Emre’nin, bugün tam kapasiteyle sahada olacağı belirlendi. Forma giymesi durumunda sakatlığının büyümesi ihtimali olan yıldız futbolcunun bu riske rağmen sahaya çıkan 11’de yer alma konusunda çok istekli olması, Daum’u da cesaretlendirdi. Son çalışmaya katılan Emre’nin fazla riske girmediği ve çalışma öncesi ve sonrasında tedavisinin yoğun şekilde sürdüğü öğrenildi.

Daum’un 11’i de netleşti
Emre’nin forma giyme şansının belirmesinin ardından teknik direktör Christoph Daum, sahaya süreceği 11’i de netleştirdi. Dizilişini 4-1-4-1 olarak belirleyen Alman hocanın kafasındaki derbi kadrosu şu şekilde: Volkan-Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Santos-Selçuk-M.Topuz, Emre, Alex, Vederson (Özer)-Güiza.

Yalçın Türk

Sakatlık raporu
Uğur Boral: Bursaspor kupa maçında sol diz ön çapraz bağları koptu. Ameliyat olup sezonu kapattı.
Cristian Baroni: Gençlerbirliği sınavında sağ arka adalesinde yırtık oluşan Sambacı, 2 hafta daha formasından uzak kalacak gibi.
Ali Bilgin: Menisküs ameliyatı olduğu için dizindeki sıkıntı devam ediyor. 3 hafta daha forma giymesi beklenmiyor.
Deniz Barış: Sol üst adalesindeki yırtık nedeniyle 3 hafta formasından uzak kalacak.
Önder Turacı: Sağ arka adalesinde zorlamaya dayalı sorun var. İğne ile oynayabilecek durumda.
Selçuk Şahin: Dizinde darbeye bağlı ağrılar bulunan tecrübeli futbolcunun oynamasına engel durum bulunmuyor.
Gökhan Ünal: Omuzundan problemi var ancak oynayabilecek durumda.
Özer Hurmacı: Ayağındaki platinler rahatsız ediyor. Ayrıca omuzundaki sakatlık nedeniyle iğneye sahaya çıkabiliyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ