MENÜ

"Galatasaraylı duruşunu bozmadık"

Galatasaray'da yarın gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurul toplantısı öncesinde başkan adayı Adnan Öztürk, bugün Levent'teki Galatasaray Cemiyeti'nde çok sayıda üye ile son kez bir araya geldi.

"Galatasaraylı duruşunu bozmadık"

Toplantı sırasında hedeflerini tek tek katılımcılara anlatan Öztürk, oluşturduğu yönetim kuruluna olan güvenini belirterek, "Kurumsallık, şeffaflık ve uluslararası anlamda denetlenmiş bir Galatasaray'ı, orta ve uzun vadeli planlarını yapmış, meşhur olma peşinde koşmayan, gününü kurtarmak değil, Galatasaray'ın ilke, prensip ve kültürüne sonuna kadar sadık tutacak bir yönetim kurulu ile süratle Avrupa'da hak ettiğimiz yere taşıyacaktır. Galatasaray'ın sahip olduğu değerlerin, tarihimiz, kültürümüz, ilke ve prensiplerimiz, sevgi, saygı, vefa olduğunu bilen ve bunu sonuna kadar yaşatmak için mücadelesini verecek bir yönetim kurulu ile karşınıza çıktım. Bu yönetim kurulunun oluşmasının temeli Galatasaray'ımızın değerleridir" dedi.

Öztürk, çalışmalara başlarken Galatasaray'ın örf ve adetlerine uygun bir seçim olmasını istediğini belirterek, "Seçim çalışmalarımıza başlarken, bu seçimin Galatasaray'ımızın örf ve adetlerine uygun, vakur duruşumuzu yansıtan bir seçim olması dileğini, bunun gereğini de yapacağımızın sözünü vererek kamuoyu ile paylaşmıştım. Tüm sataşmalara rağmen, bu duruşumuzu bozmadan, sözümüzü tutarak bugüne geldiğimiz için mutlu olduğumuzu bilmenizi isterim" diye konuştu.

Söylenecek her söze verilecek en iyi cevaplarının olduğunu ancak Galatasaraylılığa yakışan duruşlarının bozulmaması adına girmeyeceğini vurgulayan Adnan Öztürk, "Bu akşam da müsaadenizle, söylenen her söze verilecek en iyi cevaplarımız olmasına rağmen, hatta karşı eleştirilerin bolca olmasına rağmen, sözümüzü tutmak ve Galatasaraylılığa yakışan duruşumuzu bozmamak adına girmeyeceğim. Çünkü biz daha öncede söylediğimiz gibi hiçbir Galatasaraylıyı rakibimiz olarak görmeyiz. Bu hizmet yarısında, her bir Galatasaraylıya yapılacak kırıcı ve yıpratıcı eleştirinin, Galatasaray'ımızı kıracağını ve yıpratacağını iyi biliriz. Kol kırılır yen içinde kalır sözüne saygımız sonsuz olsa da, daha fazla kol kırılmaması adına, kırılan her kolu iyi not aldığımızı ve zamanı geldiğinde yine bize yakışan sessizlik içinde gereğini yapacağımızın da bilinmesini isterim" şeklinde konuştu.

Öztürk, Ümit Özdemir'in stad AŞ'nin yönetim Kurulu başkanı olacağını bildirerek, "Daha önce kamuoyuna en önemli işlerimizden birisi olan Seyrantepe projesinin, en sağlıklı şekilde tamamlanması için Türkiye'nin en önemli "profesyonel" uzmanlarından olan Sevgili Ümit Özdemir ağabeyimizin stad AŞ'nin yönetım Kurulu başkanı olacağını duyurmuştum. Şu anda uçakta Türkiye'ye dönmekte olan değerli ağabeyime bu görevi kabul ettiği için bir kez daha tesekkür ederim." dedi.

Adnan Öztürk ayrıca, Özhan Canaydın'ın başkanlığında yönetim kurulu üyeliği ve başkan danışmanlığı yapan Refik Arkan ile Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco'nun da kendi yönetiminde başkan danışmanı olarak çalışmayı kabul ettikleri için son derece mutlu olduğunu belirtirken, "Galatasaray'ın her konusunda büyük bir enerji ile çalışan Seyrantepe projesinin gerçekleşmesindeki önemli rollerden birisini üstlenen, mali konuların yanı sıra, sevecenliği ile her dakika camiamızın içinde olan sevgili Refık Arkan Ağabeyim, deneyimlerini başkan danışmanı olarak ben ve ekibimle paylaşmayı kabul ettiği için çok mutlu olduğumu bilmenizi isterim. Ayrıca bu kadar mütevazi duruşa rağmen Galatasaraylılar onu çok iyi tanıyor ve seviyorlar. Evet, sevgili Haim Fresco ağabeyimiz, tecrübelerini ve Galatasaray sevgisini, başkan danışmanı olarak bizlerle paylaşmayı kabul etti. Haım Fresco ağabeyime huzurunuzda teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu..

Haberin Devamı
YORUM YAZ