MENÜ

Fener'de neşeli günler

Galatasaray maçı öncesi Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Daum futbolcularını derbiye motive ederken, Semih'in takımını 8-6 yenen Önder'in ekibi büyük sevinç yaşadı.

Fener'de neşeli günler

Süper Lig’de ve kupada üst üste 2 galibiyet alarak moral bulan Fenerbahçe’de herkes, Ali Sami Yen Stadı’ndaki derbiye kilitlendi. Dün sabah Samandıra’daki kahvaltıda buluşan futbolcular ve teknik heyette yüzlerin gülmesi, dikkatlerden kaçmadı. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli teknik direktörü Christoph Daum’un, Manisaspor karşılaşmasında alınan 2-0’lık sonuçtan dolayı kutladığı ve derbi için de, “Artık söz sizin. Ali Sami Yen’de her şey sizin elinizde. Çünkü bu karşılaşma sizin 1 yıllık mücadelede verdiğiniz emeğin karşılığı olacaktır” dediği öğrenildi. İdmanda as oyuncular düz koşu yapıp dinlenirken, kupa maçında yer almayan isimler ise yardımcı antrenör Ayhan Tumani yönetiminde 1.5 saat süren bir çalışma yaptı.

5 saniyede tuş etti
İlk bölümü kondisyon ağırlıklı geçen çalışmanın ardından çift kale maçta Önder Turacı’nın takımı, Semih Şentürk’ün ekibini 8-6 yenerek büyük sevinç yaşadı. İdman sonrası ise Bekir ile Önder birbirleriyle güreş tuttu. Bekir’in takım arkadaşını 5 saniyede tuş etmesi, herkesi gülme krizine soktu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ