MENÜ

"Bizim için her maç final"

Bank Asya 1. Lig'de rakibinin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta Samsunspor ile karşılaşacak Altay'da teknik direktör Zafer Bilgetay, "Kalan 7 haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz" dedi.

"Bizim için her maç final"

Bilgetay, yaptığı açıklamada, kalan 7 haftadaki her maçlarına final havasında hazırlandıklarını belirterek, "Her maçı ayrı değerlendiriyoruz. Şu anda Samsunspor karşılaşmasını düşünüyoruz. Zor bir deplasman ancak kalan 7 haftayı kayıpsız kapatmak istiyoruz. En kısa zamanda ilk 6’yı garantilemek, bu sürede ilk 2 iddiamızı da korumak istiyoruz" dedi.

Müsabakanın seyircisiz oynanacak olmasının futbol açısından kötü olduğunu kaydeden Bilgetay, "Sonuçta bir ceza almışlar, ancak maçlar seyircisiz zevkli olmuyor" diye konuştu.

Altay’da sakatlıkları bulunun Burak ve Yüksel’in oynayıp oynamayacaklarının daha sonra belli olacağı bildirildi.
Siyah beyazlı ekipte sarı kart sınırında bulunan Mehmet Budak ve Şehmus, Samsunspor maçında sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak Giresunspor maçında forma giyemeyecek.

Bu sezon ligde 3. kez seyircisiz müsabakaya çıkacak Altay, daha önce ligin 4. haftasında rakibini cezası nedeniyle seyircisiz oynanan müsabakada Karşıyaka’yı 4-1 yenmeyi başardı. Siyah beyazlı ekip, 23. haftada kendi cezası nedeniyle seyircisiz maçta Çaykur Rizespor’u 1-0 yendi.

Samsun 19 Mayıs Stadı’nda 28 Mart Pazar günü Samsunspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak müsabakayı Nihat Akman yönetecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ