MENÜ

Üstünel'den Fenerbahçe'ye teşekkür

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, kulüp olarak önlerinde hem seçimler, hem de Fenerbahçe derbisi gibi önemli iki gündem olduğunu söyledi.

Üstünel'den Fenerbahçe'ye teşekkür

Lutfi Kırdar Kongre Merkezi’nde, Adnan Polat’ın seçimler öncesi yeni yönetim kurulunu tanıttığı toplantıya katılan Haldun Üstünel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kendisinin üçüncü, mevcut yönetimlerinin ise ikinci seçimi olacağını belirten Üstünel, her dönemin ayrı bir heyecan taşıdığını, hafta sonunda da Fenerbahçe’ye karşı önemli bir derbi maç yapacaklarını ifade etti. Üstünel, "Hem derbide hem seçimlerde inşallah kazanan Galatasaray olur. Benim içimden geçen temenni bu" dedi.

FENERBAHÇE’YE TEŞEKKÜR
Haldun Üstünel, Özhan Canaydın’ın vefatının ardından Fenerbahçe Kulübü’ne ve Fenerbahçe taraftarlarına, sergiledikleri tutumdan dolaylı teşekkür etti. Fenerbahçe ile ezeli bir dostluk ve rekabet içinde olduklarını belirten Üstünel, "Fenerbahçe, ezeli dostluğun en güzel örneklerinden birini verdi. Galatasaray taraftarları da bu konuda son derece duyarlıydı. Bu davranışlar bizi son derece mutlu etti. Fenerbahçe’yi derbi maçta en iyi şekilde ağırlayacağız, ancak kazanan taraf biz olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ