MENÜ

Polat'tan gövde gösterisi

Başkan listesini açıkladı; seçime saatler kala gövde gösterisi yaptı. Toplantıya katılan yaklaşık 2 bin üye Adnan Polat ve ekibini ayakta alkışladı...

Polat'tan gövde gösterisi

Tarihi seçime sayılı saatler kala Galatasaray Başkanı Adnan Polat, tam anlamıyla gövde gösterisi yaptı. Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda listesini açıklayan Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, yaklaşık 2 bin üyeye hitap etti. Başkan’ın planlarını anlattığı konuşma sık sık alkışlarla kesilirken, bu gelişmeler seçimin sonucuna dair ipuçları olarak gösterildi. Adnan Polat, mevcut yönetim kurulu kadrosundan 7 isimle yola devam etme kararı aldı: Mehmet Helvacı, Işın Çelebi, Haldun Üstünel, Yiğit Şardan, Cemal Özgörkey, Murat Yalçındağ ve Ali Haşhaş. Yeni üyeler arasında ise en dikkat çekici isimler; 2008’deki seçimde Polat’a karşı adaylığını açıklayan, ancak sonradan vazgeçen Taner Aşkın ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül. Yalçın Orhon, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Selim Sayılgan, İbrahim Çağlar ve Doğan Yalçınkaya da diğer isimler.

Canaydın’a ağladılar
Toplantının en hüzünlü anı ise barkovizyonda Özhan Canaydın’ın Divan Kurulu’nda yaptığı son konuşmanın gösterilmesiydi. Canaydın’ın, “Hakkınızı helal edin” sözleri, gözyaşları ve alkışlar eşliğinde izlendi.

POLAT’IN LİSTESİ


Mevcut Üyeler
Mehmet Helvacı
Işın Çelebi
Haldun Üstünel
Yiğit Şardan
Cemal Özgörkey
Murat Yalçındağ
Ali Haşhaş

Yeni Üyeler
Taner Aşkın
Yalçın Orhon
Hakan Üstünberk
Vedat Eşkinat
Selim Sayılgan
İbrahim Çağlar
Emir Sarıgül
Doğan Yalçınkaya

Haberin Devamı
YORUM YAZ