MENÜ

"Kaka Ronaldo'nun gölgesinden çıkamıyor"

Real Madrid'in eski teknik direktörü Bernd Schuster, bir Alman televizyonuna yaptığı açıklamada, Real Madrid'te Brezilyalı futbolcu Kaka'nın takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun "gölgesi altında kaldığını" savundu.

"Kaka Ronaldo'nun gölgesinden çıkamıyor"

Real Madrid’in sezon başında yeni transferi Ronaldo’yu tanıtırken yaptığı şovla futbolcu üzerine "büyük sorumluluk yüklediğini" söyleyen Schuster, Ronaldo’ya "bu yükten kurtulmasını" tavsiye etti.

Kaka’nın şu anda hissettiği baskıyı, Diego Maradona’nın Barcelona’ya geldiğinde futbolcu olarak kendisinin de yaşadığını belirten Alman teknik adam, "Diego geldiğinde herkes ’Maradona ve Schuster ile herşeyi kazanırlar’ diyordu. Diego’nun büyük bir gölgesi vardı, şu anda Cristiano’nun olduğu gibi ve ben dahil birkaç oyuncu geriye çekilmek zorunda kaldık. Bıraktık, çünkü Diego’ya inanıyorduk ve onun her problemi çözeceğini sanıyorduk. Cristiano, gölge yapıyor çünkü herşey onunla bağlantılı veriliyor. Kaka bu gölgenin altında kalanlardan, Cristiano’nun arkasında ve çıkamaz" dedi.

Schuster, Ronaldo ile Messi’yi "Lyon maçında gördük. Ronaldo, kilit anlarda ortaya çıkamıyor. Messi ise bunu yapıyor" diye karşılaştırırken, Messi’nin Maradona’ya çok benzer futbol oynadığını, ancak golü daha fazla düşündüğünü ifade etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ