MENÜ

Fenerbahçe Emre'yi kaybetti!

Fenerbahçe'nin en formda ismi Emre'nin sakatlanması tüm hesapları alt-üst etti. Tecrübeli futbolcunun derbide oynamasının çok zor olduğu bildirildi.

Fenerbahçe Emre'yi kaybetti!

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu şoku yaşanıyor... Ön libero mevkiinde oynayan Cristian ve Deniz’in ardından dün de Emre sakatlandı. 24. dakikada yerde kalan tecrübeli futbolcunun apar topar çekilen MR’ında sol arka adalesinde en hafif yırtık türü olan 1. derece yırtık tespit edildi. Emre’nin Galatasaray derbisinde oynama ihtimalinin çok zor olduğu, büyük olasılıkla bir sonraki hafta Kayserispor maçında görev yapabileceği bildirildi. Sahayı sedyeyle terkeden Emre, MR’ı çekildikten sonra stada dönüp, takım otobüsüyle tesislere gitti. Emre şunları söyledi: “Talihsiz bir sakatlık geçirdim. Galatasaray derbisinde takımımdaki yerimi almam çok zor.”

Topuz ön liberoya
Üst üste gelen sakatlıklar nedeniyle sıkıntıya düşen Fenerbahçe’nin Alman hocası Christoph Daum’un da şimdiden ön liberodaki alternatifleri gözden geçirdiği kaydedildi. Daum’un, sezon başında Kayserispor’dan transfer edilen Mehmet Topuz’u bu bölgeye monte etmeyi planladığı belirtildi.

Haberin Devamı

İŞTE EMRE'NİN SAKATLANDIĞI AN

YORUM YAZ