MENÜ

Fatih Akyel'in avukatı konuştu

Futbolda şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan eski milli futbolcu Fatih Akyel'in avukatı Sezgin Güraslan, "müvekkilinin suçsuz olduğunun en kısa zamanda anlaşılacağını" söyledi.

Fatih Akyel'in avukatı konuştu

Futboldaki şike soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen Fatih Akyel tutuklandı. Akyel'in tutuklama gerekçesi: "Dolandırıcılık ve çeteye üye olmak" suçlaması. Akyel'in işlemlerin tamamlanmasının ardından Metris Cezaevi'ne gönderilmesi bekleniyor.

Adliye çıkışı konuşan Fatih Akyel'in avukatı Sevgin Gürarslan, "Müvekkilim Fatih Akyel Sulh Ceza hakiminin kararı ile tutuklanmıştır. Dava da gizlilik kararı olduğu için fazla konuşmayacağım. Türk Yargı sistemine ve yargıçlara güvenimiz tamdır. Dolayısıyla suç varsa, gerçek suçluları mutlaka ortaya çıkaracağına inancımız tamdır. Müvekkiliimin en kısa sürede suçsuz olduğu ortaya çıkacaktır. Serbest bırakılacaktır. Müvekkilim dolandırıcılık ve çeteye üye olmak suçlarından tutuklanmıştır. Yarın sabah karara itiraz edeceğim. Türk adaletine güveniyoruz. Bu yanlış kararın düzeltileceğine inancım tamdır. Müvekkilim 64 kez milli olmuştur. Devlet nişanı almıştır. Dünya üçüncüsü olmuştur" dedi.

Bir gazetecinin, Akyel’in durumunu sormasını üzerine Güraslan, çok üzgün olduğunu söyledi. Avukat Güraslan, soruşturma devam ettiği için daha fazla açıklama yapamayacağını ifade etti.

Öte yandan, Akyel’le birlikte mahkemeye sevk edilen Ali Rıza Güntekin de tutuklandı. Akyel ve Güntekin, Metris Cezaevi’ne gönderildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ