MENÜ

'Kredimiz kalmadı, Fener'i yeneceğiz'

Başkan Adnan Polat, Trabzonspor yenilgisi sonrası şampiyonluk için tüm kredilerini tükettiklerini ve Fenerbahçe derbisini kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.

'Kredimiz kalmadı, Fener'i yeneceğiz'

Lig TV’de dün gece yayınlanan ‘VIP’ adlı programda Şansal Büyüka’nın konuğu olan Galatasaray Başkanı, “Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Fenerbahçe derbisini kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanma şansımız yüzde 51. Rakibimizi çok iyi ağırlayacağız. Taraftarımızın da centilmence davranmasını bekliyorum. Ortamın daha yumuşak olması için gayret sarf edeceğim. Taraftarımızın provokasyona gelmemesini istiyorum” diye konuştu. Yabancılarıyla ilgili görüşlerini de aktaran Polat, “Elano’dan gerekli verimi alamadık. Beklentimiz daha yüksekti. Kiralık oynayan Jo Alves ve Dos Santos’la ilgili kararı ise nisan ayında teknik heyetle yapacağımız toplantı sonrası vereceğiz” dedi.

‘Derbide de başkanım’
“Arda’yı satma niyetimiz olmadığı için kimse teklif getiremiyor” diyen Cim Bom’un patronu şöyle devam etti: “Arda da diğer gençler de Avrupa’da kupa kaldırmadan gitmek istemiyor. O yüzden kimseyi satmayı düşünmüyoruz.” Polat, Fenerbahçe derbisinde Ali Sami Yen Stadı’na ‘Başkan’ sıfatıyla gidip gitmeyeceği yönündeki soruya ise, “Hiç tereddüt etmiyorum. Yeniden başkan seçilme konusunda en ufak bir endişem yok” karşılığını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ