MENÜ

Florya'da saygı duruşu

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, teknik heyet, futbolcular, altyapıdaki gençler, basketbol oyuncuları ve tüm personel, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Canaydın için saygı duruşunda bulundu.

Florya'da saygı duruşu

Özhan Canaydın için Bursa’da cenaze töreni düzenlendiği saatlerde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde de hüzün hakimdi. Törene gidemeyen bazı Sarı-Kırmızılı yöneticilerin yanı sıra teknik heyet, futbolcular, altyapıdaki gençler ve erkek basketbol takımının oyuncuları ile tüm tesis personeli, Özhan Canaydın anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Kaptan Arda Turan, Canaydın’ın fotoğrafının bulunduğu çerçeveyi elinde tutarken, gözyaşlarına hakim olmakta zorlandı.



Hayatı Galatasaray’la geçti
1943 yılında Bursa’da doğan Özhan Canaydın’ın hayatı Galatasaray’la geçti. Galatasaray Lisesi’nde ilkokuldan itibaren okumaya başladı. 1958’den 1964’e kadar aktif olarak basketbol oynadı. 1957 yılında, henüz 14 yaşında 155 sicil numarasıyla Galatasaray’ın en küçük üyesi oldu. 1965 yılında Asuman Hanım’la evlendi, Zeynep ve Murat adlı çocukları, 4 de torunu var. 2002 yılında başkanlığa seçildi, 3 dönem koltukta oturduktan sonra sağlık sorunları sebebiyle yerini Adnan Polat’a bıraktı. Daha sonra Bursa’ya dönen Canaydın, iki gün önce pankreas kanserine yenik düştü ve dün son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ