MENÜ

Terim'den başsağlığı ziyareti

TFF Milli Takımlar Eski Sorumlusu Fatih Terim, Galatasaray Külübü eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın vefatıyla ilgili, "Türk futbolunun ve Galatasaray'ın başı sağolsun" dedi.

Terim'den başsağlığı ziyareti

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarında ziyaret ettiği Canaydın ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Terim, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, Özhan Canaydın’ın birlikte çalıştığı başkanlardan biri olduğunu anımsattı.

Terim, Canaydın’ın iyi bir sporcu ve iyi bir spor adamı olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Türk futbolunun ve Galatasaray’ın başı sağolsun. Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun. Gönlü güzel bir insandı. Uzun zamandır bu illetle uğraşıyordu, buna rağmen dik durmaya çalıştı. Onu yenmek için çok çabaladı. Takdiri ilahi, yapacak birşey yok. Ailesine ve Galatasaray camiasına sabırlar diliyorum."

Bir gazetecinin "Ardında bıraktığı en önemli şey nedir?" sorusu üzerine Terim, şöyle konuştu: "Özhan bey herkesin sevdiği, saygı duyduğu biriydi. Hiçbir zaman aramalarını durdurmazdı. Hep arar, sorardı. Sevgi, saygı dolu bir insandı. Farklı bir çizgisi vardı. Uzun zamana dayalı bir birlikteliğimiz oldu. Hoca-başkan, hoca-yöneci olarak beraber olduk. En son mili takım kampında beni aradı, geldi, ziyaret etti. İlişkileri herkesle sevgi, saygı çerçevesinde gerçekleşmiştir. Herkese kötü gününde yetişen bir insandı."

Haberin Devamı
YORUM YAZ