MENÜ

"Terim adil davranmadı"

Eskişehir'in kaptanı Ümit Karan, FANATİK'e ses getirecek açıklamalar yaptı.

"Terim adil davranmadı"

Hiddink’in maçları seyretmesi, adam seçimini adil yapması lazım. Fatih hoca performansa bakmadı, yetiştirdiği oyuncuları kadroya aldı.

Geçen sene Beşiktaş’ı Mustafa Denizli değil Ertuğrul Sağlam şampiyon yaptı. Başarısı tartışılmaz. Şimdi Bursa’yla bunu başarmak üzere.

Semih sonradan oyuna girerek gol kralı olmuş bir futbolcu. Oynatılmamasına tepki koymaması ilginç. Ben olsam Fenerbahçe’den ayrılırdım.

O, kendi deyimiyle hem Eskişehirspor’un kaptanı, hem de teknik direktör Rıza Çalımbay’ın saha içindeki yardımcısı... Galatasaray’la yollarını ayırdıktan sonra Kırmızı-Siyahlılar’a transfer olan Ümit Karan, FANATİK’e ses getirecek açıklamalar yaptı. Ve söz Es Es’in yıldızında... “Bu takımın kaptanı olmak zor. Çünkü sorumluluğu çok. Geçmiş dönemde Sivas, şimdi Bursaspor ile Anadolu kulüpleri artık yukarıya kafa tutmaya başladı. Bu takımların arasına Eskişehirspor da girecek. Eskişehirspor’un bir de stadı olsa coşku daha da artar. Bu itici güç olarak takıma yansır ve efsane Eskişehirspor geri döner.”

‘Polat seçimi kazanır’
“Galatasaraylı Arda’nın futbol kalitesi iyi. Sevgilisine sinema kapatması çok normal. Biz de zamanında yaptık. Ama bu iş gizli yapılmalı. Başkanlık seçimini Adnan Polat kazanır. Ancak UEFA’dan elenmeleri hiç hoş değil. Tugay abi manevrası son derece yerinde. Bence seçim yatırımı değil. Tugay abinin Hakan Şükür’ün o takımda her zaman yeri var. Bence geç bile kalındı.”



‘Semih’in tavrı düşündürücü’
“Semih sonradan oyuna girerek gol kralı olmuş bir futbolcu. Şimdi ilk 11 zamanı. Güzel işler yaptı. Ancak bu kadar başarılı bir futbolcunun oynatılmadığından dolayı tepki koymaması çok ilginç ve düşündürücü. Ben olsam hiç durmaz, Fenerbahçe’den ayrılırdım. Geçen sene Beşiktaş’ı Mustafa Denizli değil Ertuğrul Sağlam şampiyon yaptı. Başarısı tartışılmaz. Şimdi de Bursaspor ile bunu yapmak üzere. Mustafa Denizli, Beşiktaş’ın şampiyonluğuna az bir katkı sağladı.”



Guus Hiddink’e mesaj...
“A Milli Takım’ın hocası Hiddink’in bu ülke için zaman harcaması şart. Maçları onun seyretmesi ve kendi karar vermesi, adam seçimini adil yapması lazım. Geçtiğimiz dönemde adam seçimi adil değildi. Takımında forma giyemeyen futbolcular milli takımdaydı. Fatih hoca (Terim) hep yetiştirdiği oyuncuları aldı, performansa bakmadı. Şimdi Dünya Kupası’na gidemiyoruz.”

Kartal’a şans tanımadı
“Hafta sonu Beşiktaş maçını hem formamız, hem de hocamız için oynayacağız. Onun için bu maç çok önemli. Bizim için daha önemli. Bir hatayla ilk maçı kaybettik. Artık hataya yer yok. Bu maç için iyi motive olduk. Göreceksiniz İnönü’den biz galip ayrılacağız.”

M. Ali Sabuncu /
Fanatik Özel Röportaj

2

Haberin Devamı
YORUM YAZ