MENÜ

Tanjevic'e 'geçmiş olsun' mesajı

A Milli Basketbol Takımı ve Fenerbahçe Ülker'in Baş Antrenörü Bogdan Tanjevic'in rahatsızlığı, Avrupa Basketbol camiasında da üzüntüyle karşılanıp, geniş yankı uyandırdı.

Tanjevic'e 'geçmiş olsun' mesajı

Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, Avrupa basketbolunun önde gelen isimlerinin Tanjevic’e geçmiş olsun mesajları gönderip, biran önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundukları bildirildi.

İtalyan Basketbol Antrenörleri Derneği Genel Sekreteri Raffaele Pagnozzi’nin, Tanjevic’in rahatsızlığıyla ilgili olarak, "En erken şekilde iyileşmesi için en iyi dileklerimizi sunarız" dediği, Yunanistan Basketbol Antrenörleri Derneği adına, başkan Panagiotis Giannakis ve genel sekreter Theodoros Bolatoglou’nun ise "Yunan Basketbol Antrenörler Derneği yönetimi ve tüm üyeler olarak, Tanjevic ile ailesine destek verdiğimizi söylemek istiyoruz. Temennimiz, Tanjevic’in biran önce takımının başındaki yerini almasıdır" mesajını gönderdiği ifade edildi.

Yunanistan Basketbol Antrenörleri Derneği’nin internet sitesi "www.sepk.gr"de yayınlanan "Cesaret Koç" başlıklı haberde, Avrupa basketbolunun Bogdan Tanjevic’in yaşadığı hastalıkla sarsıldığı ve tecrübeli antrenörün biran önce iyileşmesi için iyi dileklerde bulunulduğu yer aldı.

İtalya ve Yunanistan’dan gelen mesajlara Türkiye Basketbol Federasyonu Dış İlişkiler Sorumlusu Dr. Emir Turam vasıtasıyla yanıt vererek, gelen bu mesajları Tanjevic’e iletileceğini de belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ