MENÜ

Sıradaki gelsin!

Timsah'ın son avı Horoz oldu... Yenilmezlik serisini 11 maça çıkaran Yeşil-Beyazlılar, zirveye adını kazıdı. Rakipleriyle puan farkını açan Sağlam'ın öğrencileri, kutlamalar için pusuya yattı.

Sıradaki gelsin!

Rakiplerinin kabusu olan Bursaspor, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. Taraftarları önünde kümede kalma savaşı veren Denizlispor’u konuk eden Yeşil-Beyazlılar, bu maçı kazanarak üst üste 6. maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı. Ligde son 11 karşılaşmasında ise yenilgi yüzü görmeyen Timsahlar, zirve yarışındaki rakipleriyle arasındaki puan farkını da açtı. Tarihinin en iyi dönemini yaşayan Bursaspor, ikinci Galatasaray’a 5, Fenerbahçe ile Beşiktaş’a da 6’şar puan fark attı. Takımın yıldız isimleri Ozan İpek ve Sercan’ın golleriyle Denizlispor’u yıkan lider, artık büyük hedefi olan şampiyonluk için geri sayıma geçti.

Tartışmasız lider
Zirvenin sahibi, dün akşam yeni bir unvanın daha sahibi oldu. Denizlispor ağlarını iki kez havalandıran Bursaspor, attığı gol sayısını 53’e çıkararak, Süper Lig’in en golcü takımı olmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ