MENÜ

Arsenal'de rap zamanı!

İngiliz devine sıradışı bir talip var... ABD'li Jay-Z'nin 550 milyon Euro'luk servetinin bir kısmını Kırmızı-Beyazlı ekibe yatırmak için kullanmayı düşündüğü bildirildi.

Arsenal'de rap zamanı!

Roman Abramovich’in Chelsea’yi almasından sonra dünyanın dört bir tarafından işadamları, Premier Lig’e yatırım yapmaya başladı. Glazer ailesi, Manchester United’ı, George Gillet-Tom Hicks ikilisi Liverpool’u, Arap Seyh Mansur da Manchester City alarak, İngiliz futbolunun önde gelen kulüplerinin yeni sahipleri olmuşlardı. Ancak bu kez çok sıradışı bir isim Arsenal’e olan ilgisiyle gündeme geldi. ABD’li müzik prodüktörü, eski rap ve hip-hop şarkıcısı Jay-Z’nin Kırmızı-Beyazlı ekibin hisselerinin bir kısmını almak istediği bildirildi. İngiliz spor basını, 550 milyon Euro’luk kişisel malvarlığı bulunan 40 yaşındaki New York’lu müzisyenin bu servetinin bir kısmını Londra ekibi için kullanmayı düşündüğünü yazdı. Yakın geçmişe kadar futbola ilgisi bulunmadığı bulunan Jay-Z, tutkulu bir Arsenal taraftarı olmasını şöyle açıklıyor: “5 yıl önce Londra’da Arsenal’in bir maçını seyrettim. Henry’nin futbolu karşısında gözlerime inanamadım, inanılmaz bir oyuncuydu. Henry gitti ama o günden bu yana Arsenal’i seyretmekten kendimi alamıyorum.”

P-Daddy de C.Palace’ı istiyor
Bu arada bir başka ünlü rap şarkıcısı Puff Daddy’nin de, İngiltere Şampiyonası’nda mücadele eden ve finansal açıdan zor günler yaşadığı için iflasın eşiğine gelen Crystal Palace’a talip olduğu belirtildi. Puff Daddy’nin (P-Daddy), İngiliz futbolunun köklü ekiplerinden biri olan Kırmızı-Mavililer ile yakından ilgilendiği kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ