MENÜ

20 bin kişiyle geliyorlar

Bu sezon takımlarının başarısında önemli rol oynayan Bursaspor taraftarları, İstanbul'u fethedecek. Yeşil-Beyazlılar, Belediye maçında Olimpiyat Stadı'na akın edecek.

20 bin kişiyle geliyorlar

Takımlarına verdikleri destek ve statlarında gerçekleştirdikleri görsel şovlarla bu sezona damgasını vuran Bursaspor taraftarları, cuma günü İstanbul’a akın edecek. Timsah’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı 27. hafta karşılaşmasına 20 bin Yeşil-Beyazlı taraftarın gideceği öğrenildi. Ligin bitimine 8 hafta kala en yakın rakibine 5 puan fark atan takımları için yine özel şovlar hazırlayan taraftarların, her birinin de forma giyeceği kaydedildi. Tribün liderlerinden Selim Kurtulan, takımlarının her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu ifade ederek, “Bizler de tüm şehre büyük bir mutluluk yaşatan takımımızı bu maçta yalnız bırakmamak adına Olimpiyat Stadı’nda olacağız. İstanbul’a çıkarma yapacağız” dedi.



Organizasyan yapıldı
Kulüple birlikte Bursa Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının otobüsler kaldıracaklarını kaydeden Kurtulan, “Otobüsler 10.00-13.00 saatleri arasında kentin çeşitli noktalarından hareket edecek. Bunun yanı sıra çok sayıda Bursaspor sevdalısı kendi araçlarıyla İstanbul’un yolunu tutacak. Olimpiyat Stadı’nda en az 20 bin kişi olacağız. Stadı yeşil-beyaz renklerle süsleyerek, bayram yerine çevireceğiz” diye konuştu.

BURSASPOR TRİBÜNLERİNDEN GÖRÜNTÜLER



NOT: Görüntüler, Bursaspor'un taraftar grubu Teksas'ın internet sitesinden alınmıştır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ