MENÜ

"Taraftarımıza özür borçluyuz"

Bank Asya 1. Lig'de Adanaspor'a 1-0 mağlup olan Altay'da, kulüp başkanı Niyazi Konuşmaz, "Büyük bir özveriyle bizi desteklemeye gelen taraftarımıza bir özür borçluyuz" dedi.

"Taraftarımıza özür borçluyuz"

Konuşmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünkü müsabakada istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını belirterek, futbolcuların ikinci yarıda ellerinden geleni yapmasına rağmen golü bulamadıklarını söyledi.

En çok stada gelen taraftara üzüldüğünü ifade eden Konuşmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dün büyük bir özveriyle bizi desteklemeye gelen taraftarımıza özür borçluyuz. Bu özürü seri galibiyetler elde ederek, dilemek istiyoruz. Matematiksel olarak hala ilk ikide yer alma şansımız var. Dün yenseydik çok büyük şans yakalayacaktık. İlk 2 iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Adanaspor maçında 8’de 8 yapmayı hedefliyorduk. Şimdi de 7’de 7 düşüncemiz var. Altay olarak hiç bir mağlubiyeti kendimize yakıştıramıyoruz. Son dönemde takımda yaşanana sakatlıklar, bize sıkıntı yaşattı."

Konuşmaz, dünkü karşılaşmayı akşam televizyondan bir kez daha izlediğini belirterek, maçın hakeminin bir penaltılarını vermediğini ve bariz gol şansını engelleyen bir oyuncuya kırmızı kart göstermediğini söyledi.

Bunların eleştiri olmadığını, gerçeklerini söylediğini kaydeden Konuşmaz, "Elbette hakem hataları da olacak ama hakemin bunları görmesi lazım" dedi.

Konuşmaz, vücut son iki maçta, çabuk yorulan Musa Çağıran’a kan testi yaptıracaklarını söyledi.

İzmir’deki kulüplere destek hakkında da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Konuşmaz, "Bu bir iki kişi ile olmuyor. Bugün İzmir’de yüzlerce binlerce iş adamı var. Bu olaya, sosyal olarak bakılması lazımdı. Baştan neden hareket edilmediği anlamış değilim" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ